Zuid-Scharwoude september 2021

Beste allemaal,

Inmiddels zijn de scholen alweer een maand open, en het lijkt of alles weer gaat normaliseren. We hebben het de afgelopen periode gezellig druk gehad, en veel spullen hebben een nieuwe plek gevonden. Blij zijn wij dat onze oproepen op facebook goed gelezen worden en ook veelvuldig gedeeld. Dit houdt in: Dat we regelmatig toch de spullen in huis hebben waar behoefte aan is.

Mocht u meer nodig hebben omdat u bijvoorbeeld een nieuwe plaatsing heeft, of dat er een enorme groeispurt bij het kind heeft plaatsgevonden, overleg even met ons wat de mogelijkheden zijn, betreft meenemen.

We nemen ons met elkaar wel in acht betreft de COVID maatregelen. Belangrijk is afstand te houden, en niet te komen bij klachten.

Wij zijn open op dinsdag van 9.00-11.30 en woensdagavond van 18.30-20.00 en tevens zullen we ook de 1e zaterdag van de maand van 10.00-12.00 open zijn.

 

Koffieochtenden/avonden:

Koffieochtend voor opa’s en oma’s. We hebben al meermalen vernomen dat er een behoefte is aan koffieochtenden voor deze doelgroep. Met elkaar praten over gezellige dingen, maar ook over zaken waar je tegenaan loopt. En is er behoefte aan een thema, dan zullen we ook hiermee aan de slag gaan. Deze koffieochtend is woensdag 6 oktober van 9.30-12.00

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met Tineke.

Verder heeft u iedere 1ste dinsdagmorgen van de maand tussen 9.30-11.30 de mogelijkheid om aan te schuiven aan de koffietafel. Ook hier kan met elkaar gesproken worden over onderwerpen waar je met elkaar van gedachten kan wisselen.

Iedere 3e woensdagavond van de maand kunt u vanaf 19.00 ook aan de tafel aanschuiven.

We hebben de eerste enthousiaste reacties al binnen, betreft de bonnen die we mochten uitdelen om naar

Ballorig, Jump City en de bowlingbaan Heerhugowaard te gaan. Het is altijd fijn om dit soort cadeaus uit te delen.

Rabobank Clubactie 2021

Van 4 tot 25 oktober kunt u uw stem uitbrengen op een favoriete club of vereniging. Wij zouden het enorm op prijs stellen als u uw stem op ons uitbrengt. We zullen dit ook via facebook naar buiten brengen, en het zal fantastisch zijn als dit bericht dan massaal gedeeld gaat worden.

 

Wij staan ook in de lijst waarop gestemd kan gaan worden.

Ga naar: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht

Kies jouw regio – Alkmaar en omstreken

Bekijk de deelnemers - als je bij Zoeken: jemagerzijn in vult, komt u bij ons uit.

Kun je zonder rekening ook lid worden?

Nee, helaas niet. Lid worden kan alleen als je ingelogd bent in de app of op de website van de Rabobank. Om toegang te krijgen tot die omgeving, heb je een betaalrekening nodig.

Inmiddels hangen de kasten weer vol met kleding voor de koude dagen. Advies is: wacht niet te lang met langskomen, nu is er nog ruim voldoende keus.

Herfstvakantie: vergeet niet in uw agenda te noteren dat we 16 t/m 24 oktober gesloten zijn i.v.m de herfstvakantie in regio noord.

Groetjes van:

Het team van JMEZ  Noord-Holland