Beste lezers,

Wat vliegen de weken toch voorbij. We zijn druk bezig geweest om zoveel mogelijk zomerkleding in de kasten te krijgen. Het ligt op dit moment wel vol, omdat de winterkleding voor een groot deel ook er nog hangt/ligt. Kijkend naar het weer was dit ook wel nodig. Voor de tijd van het jaar is het zeker nog fris te noemen, met hier en daar een uitschieter naar een mooie dag.

U bent van harte welkom om langs te komen om de zomercollectie te bewonderen en mocht u wat nodig hebben, dan mag dit natuurlijk meegenomen worden.

De landelijke regels betreft COVID gelden ook bij ons. We begrijpen dat u misschien ook graag het kind meeneemt waarvoor de kleding bestemd is. Dit is zeker mogelijk, maar we vragen wel u begrip dat er maximaal 2 kinderen per gezin kunnen meekomen. Zo geven wij een ieder de kans op binnen te komen. Mocht het toch te druk zijn, dat graag buiten wachten of in het andere gebouw kijken bij het speelgoed en de boeken.

Zoals eerder vermeld, nemen we voorlopig geen grote spullen meer in. Mochten we wat nodig hebben dan doen we een oproep hiervoor.

We zien u graag weer op locatie, we zijn blij dat het weer mogelijk is dat u gewoon kunt komen.
happy

     

Oproep: Door de covid zijn helaas dit jaar minder vrijwilligers voor ons beschikbaar om ons te helpen. Daarom een beroep op u als pleegouder: wij zoeken voor zaterdag 28 mei nog enkele vrijwilligers die ons kunnen helpen. We hebben 2 handige ouders nodig die alle bedjes/boxen kunnen voorzien van bijbehorende boutjes /schroefjes. En als we ook nog 2 ouders kunnen krijgen die kunnen helpen met ordenen van kleding/speelgoed/boeken dan zijn wij enorm geholpen. We zouden heel graag meer hulp willen hebben, maar vanwege de afstand van elkaar is dit helaas niet mogelijk. Aanmelden bij Tineke door te reageren op deze mail .

Groetjes van:

Het team van JMEZ  Noord-Holland