Hallo allemaal,
 
 
De speelgoedactie was een enorm succes, we hebben ongeveer 310 kinderen een cadeau kunnen geven. Dit betekende veel extra werk voor onze vrijwilligers.
Daarom gaan wij genieten van een vakantie, Je mag er zijn Noord- Holland is dus van 21 december tot en met 4 januari gesloten. Zoals altijd zijn we voor crisis telefonisch bereikbaar op 0615850041.
Ook hebben wij nog leuke make up tasjes over, voor de eerste 25 ouders met pubermeisjes die reageren, mogen deze hebben.
 
Ben je de gelukkige dan weet je dat snel en kan je het ophalen. Uitgezonderd in de vakantie.
 
Dit jaar hebben we genoeg aan sponsor geld gekregen om nog een jaar door te kunnen. Dankzij de gemeente Langedijk, Stichting Lief Langedijk, Kodi, Rabo support , Stichting Heemstede  en mensen die JMEZ elke maand steunen met een kleine bijdrage. Hartelijk bedankt hiervoor !
 
Ook u kunt ons steunen d.m.v.sponsorkliks bij diverse bedrijven en lid te worden van vrienden van Je mag er zijn NH. Info hierover kan je bij Matthé of Tineke krijgen.
 
 
Helaas heeft 2020 nog een laatste tegenslag na de toespraak van premier Rutte op 14 dec.
Het kabinet heeft een vergaande lockdown afgekondigd voor waarbij bijna alles tot en met 19 januari dichtgaat: van scholen tot niet-essentiële winkels tot musea tot kapsalons tot theaters.
Maar ook zullen wij per direct onze deuren moeten sluiten.
12 januari zal er meer duidelijk worden en zullen wij u via de mail en onze website op de hoogte houden.
 
 
Verder rest ons te zeggen,kerst
Fijne kerstdagen een gezond 2021
Het team van JMEZ