Beste mensen,
We hebben weer een boel te melden. Allereerst, we hebben er weer veel nieuwe pleegouders bij. Dit gevoel is bij ons altijd dubbel, blij dat ze komen jammer dat het nodig is. Ook hebben wij weer een Opa en Oma koffieochtend gehad, het was leuk, gezellig en interessant. Zeker voor herhaling vatbaar.
 
Op 16, 17 en 18 maart gaan we weer omwisselen van winter naar zomerkleding en schoonmaken. We hebben gevraagd om hulp bij NL doet maar helaas. Wie komt ons HELPEN ? We kunnen alleen s "morgens van 9.00 tot 11.30 en er is uiteraard koffie en thee met iets lekkers.  Wil je helpen laat het dan weten dat is makkelijker met plannen. Wel graag zelf emmers en doekjes meenemen.
 

Inmiddels bestaan we al weer 9 jaar. Gedurende deze jaren hebben veel mensen ons al weten te vinden. 

Niet alleen pleegouders, maar zeker alle mensen die zich op één of andere manier betrokken voelen bij ons. Dit kan zijn door het doneren van speelgoed, kleding of een financiële bijdrage, maar we zijn er ook voor mensen die een luisterend oor nodig hebben. 

Zonder deze donaties kunnen wij niet bestaan. We zijn een non profit organisatie en zijn volledig afhankelijk van donaties op welke wijze dan ook. 

Wij willen dan ook, een open huis houden, om een ieder de gelegenheid te geven om eens uitgebreid bij ons binnen te kijken en al uw vragen te beantwoorden. Bent u al een trouwe bezoeker van ons, dan bent u ook van harte welkom. 

Een hapje en drankje staat voor u klaar en ook kinderen zijn van harte welkom op deze dag. Speciaal voor de kinderen zijn er een aantal leuke activiteiten te doen waarvoor ze een stempelkaart krijgen.

Mocht u in de directe omgeving mensen kennen die ons een warm hart toedragen, attendeer ze dan op deze dag. 


Wanneer vindt deze dag plaats? 

Zaterdag 18 April 2020 van 10.00-13.00Heb je vragen of wil je iets toevoegen laat het ons dan weten.
Vriendelijke groet,
Het team van JMEZ