Beste pleegouders,

Vanaf 12 november is er bij JMEZ noord-holland tijdens de openingstijden gelegenheid om een cadeautje uit te zoeken voor je pleegkind. Dankzij vele donaties is het zeker de moeite waard en kunnen wij dit weer geheel gratis doen. Meld het even bij 1 van onze vrijwilligers. 
Ook hebben wij onderstaande uitnodiging gekregen waaraan wij graag willen meewerken, uiteraard hopen wij op een grote opkomst. Kom je? meld het dan.
 
Vriendelijke groet,
Het team van JMEZ noord-holland


Hallo pleegouders van Je Mag Er Zijn,

 

Graag nodigen we jullie uit op woensdagavond 20 november mee te doen aan ons co-creatieproject ‘Ont-moet elkaar!’ De inloop is vanaf 19:00 uur en de bijeenkomst is van 19:30 tot 21:30 uur.

 

Als vereniging voor pleeggezinnen weten we dat het voor veel pleegouders fijn en nuttig is om andere pleegouders te ontmoeten. Maar we weten ook dat er organisatie, tijd en praktisch regelwerk nodig is om bij elkaar te komen. 

 

Op deze co-creatieavond willen we met jullie verkennen wat er goed en minder goed werkt bij het organiseren van ontmoetingen tussen pleegouders. Ook willen we samen met jullie ideeën bedenken hoe we jullie nog beter kunnen ondersteunen bij het organiseren van ontmoetingen. Wellicht kunnen we obstakels helpen overwinnen of mooie ideeën helpen verwezenlijken!

 

Met de inzichten en ideeën die we op 20 november van jullie krijgen gaan wij aan de slag om concepten te maken voor hulpmiddelen en/of ondersteunende dienstverlening. Die willen we in een tweede fase aan jullie voorleggen. Dit zal rond februari/maart 2020 plaatsvinden. Samen met jullie willen we dan de beste ideeën selecteren en verder uitwerken. 

 

We kijken ernaar uit je te ontmoeten op 20 november!

 

Met hartelijke groet,

 

Jorien Kruijswijk Jansen

Liesbeth Scholten

 

Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen