Beste allemaal,Kids

Wij hopen dat iedereen weer een fijne tijd heeft gehad tijdens de vakantieperioden,of je nu wel of niet op vakantie ben geweest.
 
Tijdens de vakantie hebben wij het bij het magazijn behoorlijk druk gehad. Ook zijn we aan het opruimen, de bedjes, boxen en andere grote dingen gaan op de zolder bij de kleding kant zodat we meer fietsen kunnen neer zetten.
Volgende week beginnen de scholen weer, dus ook JMEZ noord-holland.
Het lijkt ons leuk om tijdens de koffie jullie verhalen en belevenissen aan te horen. 
Vlak voor de vakantie heeft JMEZ noord-holland te horen gekregen dat de gemeentes moeilijk doen over de subsidie. Ze willen exact het aantal pleegouders weten die bij ons komen, in welke gemeente zij wonen. Wij hebben medegedeeld dat wij het niet weten en dat het niet over pleegouders gaat maar over kinderen en dat JMEZ ongeveer 1000 kinderen voorziet in alles wat een kind nodig heeft. Dus helaas nog steeds geen subsidie, wordt vervolgd. 
 
Op 7 juli waren wij 1 van de goede doelen van Toer de Soes, de uitslag van de opbrengst krijgen wij tijdens een leuke avond op 18  september te horen.
 
Agenda voor Augustus en September:
Dinsdagmorgen 27 augustus extra koffieochtend van 9.30 tot 11.30 
Woensdagavond 28 augustus open van 18.30 tot 20.00
Zaterdag 7 september open van 10.00 tot 12.00
Dinsdagmorgen 3 september koffieochtend van 9.30 tot 11.30
Woensdagavond 18 september geen koffieavond i.v.m. uitreiking Toer de Soes
Verder gelden weer vanaf volgende week de normale openingstijden,er zijn weer veel leuke kleding en andere dingen binnen. Dus kom gewoon.
Vriendelijke groet,
Namens het hele team van JMEZ noord-holland